Programi za odrasle

Programi za odrasle u umjetničkom centru 4Sobe nude širok spektar aktivnosti koje promiču tjelesnu aktivnost, kreativnost i druženje. Ovi programi su osmišljeni kako bi zadovoljili različite interese i potrebe polaznika, nudeći im mogućnost izbora između raznovrsnih aktivnosti. Neki od programa uključuju:

Plesna

za odrasle

Naš plesni program za odrasle vodi vas na putovanje kroz ritam, ekspresiju i tjelesnu rekreaciju. Ovaj program je osmišljen kako bi omogućio svima da se izraze kroz ples, bez obzira na prethodno iskustvo.

Pregled grupa

Balet

za odrasle

Naš program baleta za odrasle poziva vas da zaronite u svijet gracioznih pokreta, elegantne tehnike i umjetničke izražajnosti. Bez obzira na prethodno iskustvo, ova sekcija je otvorena za sve koji žele naučiti ili produbiti svoje znanje o klasičnom baletu.

Pregled grupa

Likovna

wine & paint

Glazba, vino i boje u kompleksnom spoju koji kroz dinamičnu, razigranu atmosferu rezultira zanimljivim kreativnim rješenjima. Individualni pristup u manjim grupama uz profesionalno vodstvo pruža polaznicima izbor različitih predložaka kojim se upuštaju u izazovnu slikarsku avanturu.

Pregled grupa

Latin i standard

za odrasle

Program latin i standard plesova obuhvaća raznolike plesne stilove poput salse, bachate, valcera, tanga i drugih. Polaznici će se upoznati s različitim ritmovima i koracima ovih plesova te će imati priliku poboljšati svoje plesne vještine.

Pregled grupa

Kondicija

za odrasle

Ovi treninzi su namijenjeni kako ženama, tako i muškarcima. Fokusiraju se na tjelesnu kondiciju, snagu i izdržljivost. Održavanje kondicionih treninga ujutro može biti odličan način za početak dana pun energije.

Pregled grupa

Tražite programe za djecu i mlade?

Dramske, plesne, likovne, hip hop, balet, latin i standard, svašta nešto ...

Bacite oko

Kako započeti

Sve programe u 4SOBE možete doći isprobati bez obveze. Sve što je potrebno, je ispuniti našu online prijavnicu i dogovoriti termin oglednog sata.

Prijavi se za besplatni ogledni sat