Hip hop

Evo nekoliko ključnih aspekata radionica hip hopa:
  • Osnovni koraci: Učesnici će naučiti osnovne korake hip hopa, kao što su bounce, groove, freeze i druge karakteristične plesne elemente.
  • Ritmika: Hip hop je često vezan za ritam glazbe, pa će se polaznici upoznati s različitim ritmovima i načinima kako plesati u skladu s njima.
  • Freestyle: Freestyle je slobodni plesni izraz, gdje sudionici koriste svoju kreativnost da se izraze bez unaprijed određenih koraka. Radionice će poticati freestyle plesanje kao način da sudionici izraze svoju osobnost i stil.
  • Koreografije: Osim freestylea, sudionici će raditi i na naučavanju i izvođenju choreografija, što su unaprijed osmišljeni plesni koraci koji se izvode kao grupa.
  • Energičnost: Hip hop se često karakterizira energičnim pokretima i ritmičkim izražavanjem. Radionice će poticati sudionike da pokažu svoju energiju i strast kroz ples.
  • Izražavanje emocija: Kao i kod drugih plesnih stilova, hip hop omogućava sudionicima da izraze svoje emocije i osjećaje kroz pokrete i glazbu.
  • Stilovi: Hip hop obuhvaća različite stilove kao što su popping, locking, breaking i drugi. Sudionici će imati priliku istražiti različite stilove i pronaći onaj koji im najviše odgovara.
  • Suradnja: Hip hop je često kolektivan plesni stil, pa će radionice poticati suradnju među sudionicima te razvijanje timskog duha.
  • Nastupi: Kroz radionice se i pripremaju nastupi gdje sudionici mogu pokazati svoje plesno umijeće prijeteljima i roditeljma.
Radionice hip hopa nude zabavan način da se tijelo izrazi kroz ples, istovremeno razvijajući ritmičke i koordinacijske vještine te unapređujući fizičku kondiciju. Osim toga, sudionici će doživjeti hip hop kao način samoizražavanja i kreativnog izraza.

Grupe

UTO,ČET 17:00 Hip Hop 2012-2015 Nad lipom

Nad lipom 16

Čet 17.00 - 18.00, Uto 17.00 - 18.00 (2012-2015)
UTO,ČET 18:00 Hip Hop 2015-2018 Nad lipom

Nad lipom 16

Čet 18.00 - 19.00, Uto 18.00 - 19.00 (2015-2018)

Kako započeti

Sve programe u 4SOBE možete doći isprobati bez obveze. Sve što je potrebno, je ispuniti našu online prijavnicu i dogovoriti termin oglednog sata.

Prijavi se za besplatni ogledni sat

Voditelji

Lucija Jurić

Lucija Jurić

Pozdrav, ja sam Lucija i imam 24 godine. Studiram na Kinezioloskom fakultetu, smjer kondicijska priprema sportasa. Plesom sam se bavila kroz cijeli zivot, ali intenzivnije od 14. godine kada se upisujem u Atomic Dance Factory. Osim tamo, trenirala sam i u School of Street Style, Funkadelik Dance School, te naposlijetku u C.flowu gdje i danas treniram. Sudjelovala sam u raznim koreo i freestyle natjecanjima, showcaseovima, predstavama, nastupima...