Ljetni kamp u 4SOBE

Škola je završila, a vi ne znate što s djecom? Ne želite ih prepustiti ekranima, baka servis vam je u štrajku, a ni vrući gradski asfalt vam se ne čini kao sjajna ideja? Mi imamo odlično kreativno-sportsko rješenje za vas!
Za vašu djecu pripremili smo Ljetni kamp 4SOBE!Što je to? Čitaj dalje i saznaj sve detalje!

O kampu

Studio 4Sobe kreativni je laboratorij koji djeluje već deset godina i poznat je po svojim programima kako za odrasle tako i za djecu: od glumačkih i likovnih radionica, preko plesa pa sve do likovnih programa za odrasle i proslava rođendana. Ove godine odlučili smo pomoći svim roditeljima predškolaca i učenika osnovnih škola te organizirati ljetni kamp koji će uključivati sve već provjerene i svima dobro poznate programe, ali na posve novoj lokaciji 4Sobe, na Vrbanima. Bit će to uvertira budućem radu na novoj lokaciji koja starta od jeseni, ali ujedno i intenziv bavljenja kreativnim radionicama i aktivnostima koje su do danas postale zaštitni znak studija 4Sobe. Djeca će tako moći provoditi vrijeme i uživati u pomno osmišljenim sportskim, likovnim, dramskim i plesnim radionicama te se družiti s vršnjacima, a sve uz nadzor kvalificiranih i iskusnih voditelja koji su akademski obrazovani u polju umjetnosti kojim se bave, odnosno educirani i certificirani kao fitness treneri ili KIF-ovci. Svi programi odvijaju se pod mentorstvom Darije Lorenci Flatz, akademske glumica i zaljubljenice u ples i pokret.

Aktivnosti

Budući da se po jutru dan poznaje, svaki ćemo dan započeti u 8:00 sati doručkom nakon čega ćemo se razgibati uz sportske igre koje uključuju rad s tijelom, poligon, elemente funkcionalnog fitnessa, vježbe motorike i kondiciju. Jutarnji trening osigurat će nam bolje raspoloženje i produktivnost za ostatak dana.
Odmah nakon sporta nastavljamo s plesom za koji je poznato da potiče inteligenciju tijela i tjelesno izražavanje te je sjajan medij za poboljšanje ukupnog psihofizičkog stanja. Djeca će moći birati između hip hopa, breakedancea ili suvremenog plesa s elementima jazz dancea, a za koji god program da se odluče, sigurni smo da će se dobro zabaviti.
Napravit ćemo pauzu za ručak nakon čega će se djeca odmoriti uz društvene igre i crtane filmove. Slijede likovne radionice u kojima se djeca mogu izraziti kroz crtanje, slikanje i rad glinom. Cilj likovnih radionica je razviti umjetničke vještine kod djece te potaknuti njihovo izražavanje i samopouzdanje. Sigurni smo da će pod nadzorom voditelja koji će im pružati smjernice i podršku, ali istovremeno potaknuti njihovo stvaralaštvo i slobodno istraživanje, napraviti svoja prva umjetnička remek-djela.
Nakon užine koja uključuje svježe voće i sokove, dan ćemo završiti dramskom radionicom na kojoj ćemo iz vaše ćemo djece osloboditi male glumce. Dobro je poznato da dramske igre potiču zaigranost, izražavanje i komunikativnost, podižu energiju i samopouzdanje djece, te razvijaju maštu i improvizacijske sposobnosti koje pak pridonose snalažljivosti i osnaživanju djece. Reagiranje i prisutnost, te izražavanje svijeta koji nas okružuje i naših dojmova, sjajne su 'nuspojave' dramskih radionica.

Dnevni raspored

07.30 - 08.00 ---- Dolazak djece
08.00 - 09.00 ---- Doručak
09.00 - 10.30 ---- Sportske igre
10.30 - 12.00 ---- Hip hop / breakdance / suvremeni ples – jazz dance
12:00 - 12:30 ---- Ručak
12:30 - 13:30 ---- Odmorko
13:30 - 15:00 ---- Likovna radionica
15:00 - 15:30 ---- Užina
15:30 - 17:00 ---- Dramska grupa
17:00 - 17:30 ---- Preuzimanje djece

Ostale informacije

Kamp će se održati u sljedećim terminima:

Tjedan 1: 1.7.-5.7.
Tjedan 2: 8.7.-12.7.

Lokacija odražavanja kampa: 4SOBE, Rudeška 160, Vrbani
Uzrast: Kamp je primjeren djeci školske dobi i predškolcima (od 6 do 13 godina) 

Cijena

Cijena za cijeli tjedan ljetnog kampa (5 radnih dana all inclusive) je 250,00 €
Cijena za cijeli tjedan (pola dana s uključenim ručkom) je 124,00 €
Cijena pojedinačne radionice za cijeli tjedan iznosi 45,00 €.

Cijena se umanjuje za 5,00 € dnevno ukoliko dijete neće doručkovati, odnosno 10,00€ dnevno ukoliko ne želi imati uključen ručak u kampu.

Kako se prijaviti

Prijavite se na kamp putem email adrese info@4sobe.com

Prijavi se na ljetni kamp